Low cost avio kompanije će Vam omogućiti da kupite najjeftinije avio karte. Low cost avio karte učinile su putovanje avionom sasvim običnim, dostupne za sve putnike. Cilj avio kompanija je pokušati na sve moguće načine smanjiti cijene avio karte time što će Vas lišiti svih nepotrebnih luksuza. Jedino gdje se ne štedi je sigurnost putnika i letova, oni su i dalje na maksimalnoj razini. Pravilo koje vrijedi kod low cost avio kompanija je da putnik dobije točno onoliko za koliko je platio. Nema besplatnog jela i pića u avionu, nema luksuznih kabina i klasa, svi putuju zajedno i nema numeracije sjedala. Da bi kupili low cost avionske karte što jeftinije, morate ih rezervirati, odnosno, kupiti što ranije, izbjegavajte putovanje vikendom i za praznike. Pratite našu facebook stranicu kako bi saznali kada se organiziraju promocije, gdje možete čak za jednu kupljenu kartu nekada dobiti i drugu besplatnu i slično.

Low cost avio karte se kupuju isključivo online

Jeftine avionske karte se kupuju online i na taj se način izbjegavaju dodatni troškovi prodaje tiskanih avio karata. Izaberite avio karte, kada je platite, ovisi koju ste opciju izabrali, dobit ćete e-mail ili sms poruku koja sadrži sve neophodne podatke vezane za Vaše putovanje, termin, destinaciju. Preporučujemo Vam da je isprintate, iako nije neophodno, ali je bolje da tako izbjegnete moguće eventualne komplikacije, ako Vam na aerodromu zatraže da pokažete isprintanu kartu. U principu, potrebno je samo ponijeti dokument za identifikaciju (najčešće je to putovnica), ali bolje je da izbjegnete mogućnost da Vam, recimo, naplate dodatno za tiskanje karte.

Obratite pažnju na veličinu prtljage low cost avio kompanije

Niska cijena avio karte ima i neka ograničenja pa morate dobro obratiti pažnju na količinu prtljage koji nosite sa sobom. Svaka low cost avio kompanija ima točne dimenzije prtljage koju je dozvoljeno ponijeti sa sobom kao kabinsku prtljagu. Pronađite neku torbu (najčešće ruksak) koja ispunjava standarde, jer svako se prekoračenje dodatno plaća. Doplata ovisi o prekoračenju pa može biti od 10 € za minimalno prekoračenje kabinske prtljage, ali i puno više. Ako Vaša prtljaga ne zadovoljava standarde kao kabinska prtljaga, znajte da se prtljaga naplaćuje kao i kod ostalih avio kompanija, pa Vaše avio karte neće više biti najjeftinije. Hrana nije uključena tijekom leta, ali za nekih 5€ možete dobiti sendvič, limenku i čokoladicu.

Low cost avio karte u našoj ponudi

U Fly Fly Travelu možete kupiti karte za veliki broj low cost avio kompanija

  • Wizz Air
  • Ryanair
  • Easy Jet
  • Pegasus Airlines
  • Vueling
  • Fly Dubai 
  • Norwegian
  • Germanwing
  • Volotea
  •  i mnoge druge....