Fly Fly Academy - Opće informacije o upisu

Poštovani kandidati,

Fly Fly Academy je centar koji radi pod striktnim pravilima i procedurama Direktorata Civilnog Zrakoplovstva i drži se najviših standarda kvalitete koje propisuje Europska asocijacija.

Kako bi osigurali najvišu razinu kvalitete obučenih kadrova, Fly Fly Academy je uveo standare koji se moraju ispuniti i zadovoljiti kako bi kandidat stekao pravo upisa.

Za svaku vrstu obuke, obveze i kriteriji su različiti, a možete ih vidjeti na stranici upisa za konretnu obuku. Zajednički uvjet za sve tipove obuka je ulazni test iz Engleskog jezika, kao osnovnog jezika komunikacije u avio industiji. 

Ulazni test iz Engleskog jezika je eliminacijski, što znači da kandidati koji ne prođu nisu ostvarili pravo upisa bilo koje obuke.
 

Upis u tijeku...Prilikom prijavljivanja za bilo koji tečaj potrebno je imati sa sobom:

  • Kopiju osobne iskaznice
  • Kopiju Diplome o završenoj srednjoj školi
  • Dokaz o uplati administrativnih troškova polaganja prijemnog ispita.

 

Upis u tijeku ...

 

Po uspješno položenom prijemnom testu, kandidat ostvaruje pravo da dalje aplicira za upis na jednu od obuka koje vrši Fly Fly Academy.

* Napomena: Kandidat koji je uspješno položio prijemi test, da bi se upisao na konkretnu obuku mora zadovoljavati određene uvjete koji su propisani za tu obuku.

Za više informacija nazovite call centar na +385 51 860 185