Fly Fly Travel je s Vama od 2009. godine, kada smo započeli svoju misiju da svima približimo super jeftine avio karte. Svoj smo brend jačali na području zrakoplovne industrije i turizma, s primarnim fokusom na prodaji avio karata. Pored toga, naša agencija nudi i razne vrste turističkih aranžmana i krstarenja.

Kao uspješno ime, dobili smo povjerenje mnogih avio kompanija, koje su nas kroz godine birale za ovlaštene zastupnike za prodaju karata, ali i za zastupnike na aerodromu, uz superviziju prihvata i otpreme aviona. Prva kompanija koju smo zastupali je švicarski Sky Work, a potom su se redala imena svjetske civilne avijacije: Mistral Air, Pegasus Airlines, Olympic Air, Belavia Airlines, TAP Portugal i Tarom Air.

„Vizija Fly Fly Travel-a je da ime naše kompanije postane najvažniji sinonim za avio karte i turističke aranžmane na prostoru djelovanja, da kompanija preraste u vodeću firmu za pružanje usluga na području avijacije i turizma. To obuhvaća razvoj sektora prodaje, školstvo u avijaciji, magazin o avijaciji, organizaciju sajma zrakoplovstva i širenje mreže poslovnica s ciljem da postanemo lideri u regiji. Otvaranje vlastite avio kompanije, najprije za čarter, a kasnije i za redovan avio promet krajnji je cilj.“

Jedina smo turistička agencija koja ima vlastiti magazin, Fly & Travel Inflight Magazine, posvećen prvenstveno turizmu i civilnoj avijaciji, a svakog novog mjeseca ovo bilingvalno izdanje donosi reportaže s putovanja, zanimljivosti o raznim svjetskim destinacijama i vijesti iz svijeta turizma, tehnologije, znanosti, automobilizma i drugo.

Uspjeh našeg brenda prepoznali su i drugi pojedinci, koji su nam se pridružili u okviru Fly Fly franšize, odraza našeg kvalitetnog poslovanja i pozicioniranosti na tržištu.

Osnovali smo i Fly Fly Academy, centar za obuku kadrova za civilnu avijaciju, čiji sveobuhvatni program priprema pojedince za potencijalno zaposlenje u svim velikim svjetskim avio kompanijama.

Od kolovoza 2015. godine našoj Fly Fly obitelji se pridružuje Fly Fly Shop, jedina prodavaonica u regiji specijalizirana za prodaju maketa aviona.

  •  

  • Fly Fly Travel
    Prolaz M.K. Kozulić 3
    51000 Rijeka
    www.flyflytravel.hr
    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.