Franšiza - upitnik

 

Fly Fly Travel veliku pažnju posvećuje odabiru kandidata za primatelje franšize. Primatelji franšize trebaju biti poslovno orijentirani, lojalni, spremni na naporan rad, timsku igru i poštovanje standarda kompanije. Također, vrlo je važno da ste i Vi uvjereni da je odabir naše franšize pravi izbor za Vas. U skladu sa tim pozivamo Vas da ispunite sljedeći upitnik.

Molimo Vas da na sva pitanja odgovorite iskreno i što je moguće preciznije, kako bismo stvorili što realniju sliku o Vama kao potencijalnom primatelju franšize. Popunjavanje upitnika je prvi korak u procesu uspostavljanja suradnje, a rezultati će nam pomoći da uvidimo uklapate li se u profil osobe koju tražimo, odnosno ispunjavate li osnovne kriterije.

Zahvaljujemo Vam na Vašem vremenu i trudu da popunite ovaj upitnik.

Izjava o privatnosti

Uvjeravamo Vas da ćemo sve podatke o Vama, čuvati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i ostalim važećim zakonima.

Vaši podaci neće biti korišteni ni pod kakvim okolnostima, niti davani trećim osobama, niti institucijama bez Vaše suglasnosti i dozvole, osim u slučajevima predviđenim zakonom.