Fly Agent Fly program osmišljen je kako bi stimulirao i razvijao odnose s drugim turističkim agencijama. Program je zamišljen tako da su svi članovi u startu ravnopravni, a za svoju poziciju i opseg beneficija samostalno se bore kroz kupovinu “Fly Fly“ avio karata i aranžmana.

Ovaj program trebao bi doprinijeti rastu obima prodaje i efikasnosti poslovanja na više načina, koji su u potpunosti prilagođeni subagentima. Također, kako bismo povećali efikasnost obrade zahtjeva, odredili smo agenta koji će se baviti isključivo zahtjevima i pitanjima subagenata.

Pored toga, pružamo mogućnost rezervacije i kupovine hotelskog smještaja u bilo kojoj zemlji svijeta. Zahvaljujući razgranatoj mreži poslovnih partnera i ozbiljnosti s kojom pristupamo organizaciji individualnih aranžmana, imamo pristup velikom broju rezervacijskih sustava putem kojih dolazimo do vrlo povoljnih cijena hotelskih smještaja svih kategorizacija.

 

Osoba koja je zadužena za suradnju je:

Luca Žic

Sve informacije možete dobiti i na  telefon +385 51 860 185, Call centar  koji radi  09-17h,  0-24h dostupni na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dokumenti za preuzimanje (PDF):