Poštovani subagenti,

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da će se početi primjenjivati novi sustav poticaja prodaje naših avio karata, kao i naših aranžmana. Nadamo se da će ovaj sistem poticaja doprinijeti rastu obima Vašeg poslovanja kao i da ćete u ovom sustavu nagrađivanja uspjeti privući potencijalne putnike, koji do sada nisu imali priliku putovati preko Vas, a samim time i ostvarite kod nas određene beneficije. Sustav poticaja podrazumijeva:

  • Za prodanih pet avio karata ili naših aranžmana tijekom jednog mjeseca (kalendarski od 01. do 30/31. u mjesecu) dobivate baner na našoj stranici, na strani posvećenoj subagentima, a također ostvarujete pravo na baner na našoj facebook stranici koja broji više od 200.000 članova. Baner s Vašim logotipom i kontakt informacijama bit će dijeljen  četiri puta dnevno tijekom jednog tjedna u mjesecu ( a vodi do vaše stranice, što će definitivno doprinjeti boljoj posjećenosti). Na strani "Subagenti" na našoj web stranici se nalaze i redovne “markice” koje će imati svi naši subagenti u okviru te strane.
  • Za prodanih sedam avionskih karata ili naših aranžmana tijekom jednog mjeseca (kalendarski od 01. do 30/31. u mjesecu), uz već spomenute beneficije iz 1. stavke, dobivate i reklamu u našem Fly & Travel magazine, veličine 1/8 stranice ( logotip i kontakt informacije agencije). U ovom će Vam  slučaju biti dostavljeno nekoliko primjeraka izdanja u kojem se pojavjuje Vaša reklama.
  • Za prodanih devet avionskih karata ili naših aranžmana tijekom jednog mjeseca (kalendarski od 01. do 30/31. u mjesecu), ostvarujete pravo na veći postotak od TSC u narednom mjesecu ili na uvećanje provizije u iznosu od 5 eura na bilo koji naš aranžman u narednom mjesecu uz već spomenute beneficije iz 1. i 2. stavke.